Magyar Paranormális
Kutatási és Konzultációs Társaság

Közösség

Várunk mindenkit, akit érdekelnek a paranormális jelenségek, a természetfeletti és a parapszichológia. Csatlakozzon Facebook csoportunkhoz, lépjen kapcsolatba másokkal, olvassa vagy hallgassa témáinkat. Ingyenes.
CSATLAKOZÁS

Vizsgálódás

Vizsgálódunk, kutatunk és konzultálunk. Ezek ingyenes szolgáltatások. Lépjen velünk kapcsolatba, ha Önnek vagy valakinek segítségre van szüksége, mert olyan tapasztal, olyat él át, amit nem tud megmagyarázni. Írjon most.
TOVÁBB

Oktatás

Műhelyeket, online tréningeket, kurzusokat, terepmunkát és mentoringot kínálunk azok számára, akik szeretnének többet tanulni a témáról. Ha el akar indulni ezen a területen, vagy mélyebbre ásni, lépjen velünk kapcsolatba.
TOVÁBB

Folytasd a keresést!

In English
Read it in English . The contents, services and resources are available both in Hungarian and in English. We aim to establish connections with other societies worldwide. Please contact us if you wish to collaborate with us.
IN ENGLISH
Facebook Csoport
Csatlakozzon ma! Klikkeljen a lenti gonbra. Zárt csoportunkban kapcsolatba léphet másokkal, akiket szintén érdekel a téma. Blog, podcast és videók szintén elérhetők.
Irány a Csoport